Over mij

image

Ik wil u kennis laten maken met de authentieke (vegetarisch) Indiase keuken. De indiase keuken kent vele variaties, die ook nog eens per streek verschillen. Ik bereid simpele gerechten die met een beetje interesse en kennis van de basisbeginselen ook makkelijk thuis te maken zijn. Mijn gerechten zijn te maken met groenten en kruiden die in nederland verkrijgbaar zijn. De gerechten zijn smaakvol, overwegend vegetarisch en passen bij een gezonde leefstijl.

image

Mijn leven is op meerdere wijzes met india verweven. Onder andere mijn man komt er vandaan.

Naast mijn gerechten kunt u mij ook alles vragen over India. Ik heb ruime reiservaring in het land, als toerist en vrijwilliger. Daarvoor heb ik tijdelijk gewoond op diverse plekken, van een klein dorpje in Maharastra tot in de grote stad Secunderabad, een agglomeratie van Hyderabad, de hoofdstad van de deelstaat Andra Pradesh. Hierdoor kan ik u kennis laten maken met de indiase cultuur, zoals de kleding, gebruiken en muziek en natuurlijk de Indiase eetgewoonten, zoals het eten met de hand.

De workshops doe ik naast mijn baan als landschapsarchitect. Door het op deze wijze te doen, kan ik bij mijzelf blijven en het koken doen op een wijze waar ik zelf veel plezier aan beleef, zonder dat ik winst hoef te maken. Dit vertaalt zich in kwaliteit en plezier. Wel heb ik hierdoor soms wat beperkt tijd en duurt het misschien even voordat ik reageer.

Wilt u meer weten? Of een keer lekker Indiaas eten? Ik vind het altijd leuk om met mensen in contact te komen die dezelfde interesse hebben! Wees niet bang om dan te mailen!

India

Image 2 ReislogEen bijzondere samenvatting van mijn reisverhalen.

Image 2 Impressie van een kookworkshopKookworkshop Drenthe 2013
Image 3 MediaIndiaaskoken in andere media, o.a. facebook